Wie is Melissa Smit-Mater

Leuk dat u op mijn website kijkt! Ik ben Melissa Smit, oefentherapeut Cesar, bekkenoefentherapeut en slaapoefentherapeut. 

In 2004 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Daarna ben ik mij al vrij snel gaan specialiseren in het behandelen van zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten. In de tussentijd heb ik ook scholingen gevolgd op het gebied van M. Parkinson, chronische pijn, revalidatietraining en leefstijl. Vanaf 2017 mag ik mij ook slaapoefentherapeut noemen.

Ik werk met veel plezier en geniet van de diversiteit van de cliënten die bij mij de praktijk binnen komen. 

Wat ik binnen mijn werk belangrijk vind, is het aanbieden van een behandelplan op maat. Ieder mens is uniek in zijn manier van bewegen en in zijn/ haar dagelijkse activiteiten. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om samen met de patiënt op zoek te gaan naar een voor hem of haar optimaal houdings- en bewegingspatroon en persoonsgerichte oefeningen en adviezen te geven.

Naast het 1 op 1 behandelen geef ik met veel plezier wekelijks de cursus “Verantwoord Mamafit” waarbij bevallen vrouwen in groepsverband werken aan het activeren van buik, rug en bekkenbodemspieren, maar ook aan het verbeteren van conditie, algehele spierkracht, belastbaarheid en goed bewegen.

Tel: +31652427336
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wie is Britte Heinen

Ik ben Britte Heinen en in 2020 afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier heb ik mijn Bachelor of Science behaald. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in de zwangerschapsoefentherapie, de algemene oefentherapie en de sportoefentherapie. Mijn interesses zijn redelijk breed maar ik hoop mij in de toekomst te gaan specialiseren.

Na mijn afstuderen ben ik in september gestart met het geven van de ZwangerTotaal cursus. Hier begeleid ik zwangere vrouwen tijdens hun zwangerschap en vrouwen na hun zwangerschap om fitter, sterker te worden en bewuster om te gaan met hun lichaam. In januari 2022 heb ik met succes de cursus “bekkenpijn tijdens en na zwangerschap” van Cecil Röst Therapy afgerond.

Sinds februari 2022 kunt u mij ook vinden op dinsdag bij Oefentherapie Smit als Oefentherapeut Mensendieck. Ik help u graag met bewegingsklachten door behulp van bewegings-, houdings-, en ontspanningsoefeningen. Ik doe dit werk met veel passie voor het menselijke lichaam maar ook voor de gezellige en sociale kant van het vak. Ik vind het belangrijk om mensen te leren wat de belasting en belastbaarheid is van het lichaam en ze daar ook bewust van te maken.

Ik kijk ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan!

Tel: +31643962525
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoevelaken
Hogebrinkerweg 15a

3871KM Hoevelaken

Leersum
Meester Bosweg 14

3956XH Leersum

Amerongen
Koenestraat 1a
3958 XD Amerongen