Afspraak of vragen? | 06 - 52427336 | melissa@oefentherapiesmit.nl

Kwaliteit

Als oefentherapeut Cesar, bekkenoefentherapeut en slaapoefentherapeut werk ik continue aan mijn kwaliteit. Ik volg regelmatig cursussen en nascholing. Ook werk ik samen met andere disciplines in het werkveld. En ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van oefentherapeuten; VvOCM

Daarnaast neem ik deel aan verschillende collegiale overleg groepen, om ook op wetenschappelijk gebied up to date te blijven. Ook ben ik geregistreerd bekkenoefentherapeut, slaapoefentherapeut en ben ik aangesloten bij ParkinsonNet en Netwerk Chronische Pijn. 

Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Dit betekend dat ik voldoe aan de kwaliteitseisen. 

De praktijk voldoet aan de WKKGZ. Eén van de onderdelen van deze wet is dat u als patiënt een klacht kunt indienen. Dat kan via de website: www.klachtenloketparamedici.nl.

“De therapie heeft veel meer effect gehad dan ik van tevoren had gedacht! Nooit gedacht dat ik van mijn slijmbeursontsteking in mijn heup af zou komen na 2 jaar er mee rond te hebben gelopen. Dankzij de deskundigheid tijdens de behandelingen kan ik nu eindelijk weer normaal op mijn zij slapen, zonder wakker te worden van de pijn. Ik kan nu ook weer lange wandelingen maken. Ik ben zeer tevreden en raad Melissa zeker aan.”

Hoevelaken
Hogebrinkerweg 15a

3871KM Hoevelaken

Leersum
Meester Bosweg 14

3956XH Leersum

Amerongen
Koenestraat 1a
3958 XD Amerongen